TRIPOD a háromlábú állvány

65 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

A hajlékony, szivaccsal borított lábakat bármire rátekerheti és készíthet fényképeket vagy nézhet rajta videókat.

Szín: Fekete

9.990Ft 6.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át kedden, Március 2.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 6990Ft/db 2x 5592Ft/db 3x 4893Ft/db
Pillanatnyilag 8 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

  • Több irányban, szabadon forgatható fej. Ez a mobiltelefonállvány tökéletesen használható bármilyen felületen vagy oszlopon. A hajlékony szivaccsal borított lábakat bármire rátekerheti és készíthet fényképeket vagy nézhet rajta videókat.

  • Rugalmas gumiszivacs lábaival bárhová felszerelhető. Kiváló minőségű anyaga képes megtartani telefonokat és fényképezőgépeket. Minden felületen stabil – az állványt erős szivacsból és műanyagból készítették, a forgatható fejének és csúszásgátló talpának hála egyszerűen beállítható gyakorlatilag bármilyen felületen vagy oszlopon.

 

Jellemzők:

  • Rugalmas és tartós anyagból készül
  • Ideális utazáshoz
  • A jobb felvételek érdekében tetszés szerint állíthatja az lábakat
  • Telefontartó mellékelve
  • Az állítható fej 360 fokos forgást tesz lehetővé
  • Használhatja telefon- vagy kameraállványként, de akár táblagéptartóknak is

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Vélemények: 3
Katalin
23.01.2021
Számos módon használtam már. Találkozókra és eseményekre viszem magammal. Lehet tekergetni mindenféle alakba, szóval mindig megfelel a szükségleteknek.
Tamás
06.02.2021
Szuper könnyű! Kiváló termék.
Tímea
14.02.2021
Nagyon jó kis állvány. A telefonomhoz is tökéletes.
Vélemények