Szélvédő árnyékoló GLADESHADE

60 vásárló értékelései

Nehezen talál parkolót az árnyék alatt, hogy megvédje autóját a hőtől? A GLADESHADE automatikus szélvédő árnyékoló tökéletes az Ön számára!

12.990Ft 7.490Ft

Rendeld meg még ma, vedd át csütörtökön, Szeptember 30.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 7490Ft/db 2x 7490Ft/db 3x 7490Ft/db

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

TERMÉK LEÍRÁS

Nehezen talál parkolót az árnyék alatt, hogy megvédje autóját a hőtől? A GLADESHADE automatikus szélvédő árnyékoló tökéletes az Ön számára!

A GLADESHADE automatikus szélvédő árnyékoló egyszerűen csodálatos! Ez az UV-fényt gátló autóárnyékoló alumíniumötvözetből készül – ugyanabból az anyagból, amelyet a repülőgép-alkalmazásokhoz használnak!

A GladeShade hihetetlenül sokoldalú! Úgy tervezték, hogy beleférjen sokféle járműbe: furgonok, teherautók, szedánok és terepjárók! Egyszerűen vágja le az autó szélvédőjének mérete szerint, és máris védi autóját!

Ez a termék a piacon leggyorsabb elérhető napernyő is. Csak húzza az UV napernyőt jobb oldalról balra és rögzítse a helyére!
A GladeShade szélvédő árnyékolót szintén szuper könnyű telepíteni! Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket: (1) Rögzítse a tapadókorongokat a szélvédő jobb oldalán. (2) Végül húzza jobbra és balra a szélvédőt védőt a szélvédőn.
A Gladeshade szélvédő árnyékoló valóban KÖTELEZŐ minden járműhöz!

 width=

Nyitott tartomány: 155 cm Magasság: 65 cm

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Vélemények: 3
Lili
17.09.2021
Hatékony! Nem melegíti az autót, még akkor sem, ha napos az idő.
Katalin
01.09.2021
Könnyen telepíthető. Ajánlott termék
Tóni
11.08.2021
Ideális az autómhoz. 5 csillag.
Vélemények