SIDESCREEN univerzális árnyékolók gépjármű oldalsó ablakára

46 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

A SIDESCREEN napernyők univerzálisak, rugalmasak és nyújthatók, így minden típusú autóhoz alkalmasak. Könnyű telepítés pillanatok alatt!

13.990Ft 7.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Július 28.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 7990Ft/db 2x 7990Ft/db 3x 7990Ft/db
Pillanatnyilag 15 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Kényelmes környezetet teremtenek az Ön és autója számára

  • A hátsó oldalüveg 100%-os lefedése maximális árnyékolást biztosít Önnek és családjának, valamint csökkenti a hőmérsékletet az autóban.

Utazás közben jobban élvezheti a zenét, a filmeket, a videojátékokat, az olvasást és az étkezést, Ön és gyermekei, szülei, barátai, állatai pedig nyugodtabbak lesznek. Álló autóban is használható!

Tökéletes illeszkedés

A rugalmas SIDESCREEN univerzális kialakítású, így minden autótípushoz használható. Könnyedén, másodpercek alatt felrakható!

Védje gyermekét a vakító napfénytől

A dupla rétegű, kiváló minőségű, rugalmas poliészter és a nagy sűrűségű szövés sokkal jobb árnyékoló hatást biztosít. Óvja gyermekét a vakító napfénytől. A belső hőmérséklet így hűvösebb lesz, és a bőrük sem fog leégni.

Szúnyogok és rovarok ellen

Amikor családjával elfáradnak útközben, úgy szeretnének pihenni az autóban, hogy a szúnyogok ne zavarják Önöket. Ezen a SIDESCREEN valóban segíthet. Különösen gyermekének.

Élvezze a friss levegőt

A termék felrakása után továbbra is szabadon fel- és leengedheti az ablakokat, hogy friss levegő áramolhasson be az autóba.

Kiváló minőségű anyag és könnyű felhelyezés

A SIDESCREEN rugalmas, hálós nejlonból készült, könnyen felhelyezhető a képen látható módon, nincs szükség hozzá ragasztóra, és az egész üveget elsötétíti.

JELLEMZŐK:

  • Kiszűri a napfényt

  • Kizárja az elviselhetetlen hőt és csökkenti a felesleges költségeket

  • Kerülje el az autóülés öregedését és fakulását

  • Megakadályozza, hogy gyermekei bőre leégjen, melegük legyen vagy megcsípjék őket a rovarok

TERMÉKADATOK:

  • Anyag: Árnyékoló hálós szövet

A CSOMAG TARTALMA:

  • Teljes 4 darabos készlet (2 * első és 2 * hátsó ablakra rakható árnyékoló)

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Vélemények: 3
Gál Andrea
02.07.2021
Az egyetlen árnyékoló, ami tökéletes védelmet nyújt az erős napfénytől a kisfiamnak! Múltkor elmentünk sétálni a parkba, és véletlenül nem vittünk magunkkal pokrócot a babakocsira. Egyszerűen levettük az árnyékolókat az ablakokról és ráraktuk a babakocsira. Az UV-fénytől és a rovaroktól is megvédte a gyerkőcöt. Minden forintot megért, és még csak egy hete van meg!
Csilla
28.06.2021
Őszintén szólva, ez az ablakárnyékoló készlet teljesen megváltoztatta az életünket. Imádjuk!
T. Anett
09.06.2021
Nagyon hasznos szett. Néhányszor már kimostam az árnyékolókat. Ha gyorsan megyünk az autópályán egy kicsit megnyúlnak. De még mindig sokkal jobb mint a régi szett. Jól kiszűrik a napfényt így nem kell attól félnem hogy leég a gyerek arca. MINDEN PÉNZT MEGÉR!!! BÁTRAN AJÁNLOM!!!
Vélemények