PLANTIE szövetből készült kerti ágyás minden növénytípushoz

66 vásárló értékelései

Neveljen gyönyörű virágokat, gyógynövényeket és zöldségeket innovatív, egyszerű és hatékony módon.

A speciális szövet stimulálja a jótékony baktériumok szaporodását, és lehetővé teszi a gyökerek szellőzését és az optimális nedvességtartalmat.

9.990Ft 6.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át csütörtökön, Szeptember 30.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 6990Ft/db 2x 5592Ft/db 3x 4893Ft/db

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Serkentse a növények növekedését, emelje fel őket a talajról a kártevők szintjéről. Kertészkedjen könnyebben, biztosítsa a növények számára a növekedés optimális feltételeit a talaj levegőztetésével és a megfelelő vízelvezetéssel. Mindezeket biztosítja növényei számára a PLANTIE!

  • Egyszerűen használható
  • Kártevők előtti védelem
  • Szellőzés és vízelvezetés
  • Gyorsabb növényfejlődés
  • Jobb hozam
  • teraszokon és erkélyeken is használható

CSODÁLATOS KERT
Neveljen gyönyörű virágokat, gyógynövényeket és zöldségeket innovatív, egyszerű és hatékony módon. A PLANTIE kerti szövetágyás bárhol elhelyezhető, a kertben a teraszon vagy az udvaron. Csak töltse meg talajjal, és ültessen bele növényeket. Az adott időszak után ürítse ki, mossa át és tegye el a következő időszakra, így jövőre is szép kertje lehet.

LUXUS HOZAM
A speciális szövet stimulálja a jótékony baktériumok szaporodását, és lehetővé teszi a gyökerek szellőzését és az optimális nedvességtartalmat. Mindezek az előnyök pozitívan hatnak a növekedésre, optimalizálja a termést és ösztönzi a virágok vagy zöldségek növekedését. Az új kertjét elhelyezheti a már meglévő kertjében, a füvön, az udvaron vagy más olyan helyeken, ahol a növények optimális körülményekkel rendelkeznek a növekedéshez. Töltse meg megfelelő talajkeverékkel, és élvezze a saját termesztésű zöldségeket még ebben a szezonban!

HASZNOS ÉS BIZTONSÁGOS
Tartós geotextil anyaga biztosítja a hosszú távú használatot, fenntartja a növekedés optimális feltételeit és UV-védelmet nyújt. Mivel a PLANTIE el van választva a talajtól, megvédi a benne lévő növényeket a vakondtól és más rágcsálóktól. Magasságának köszönhetően a gyomlálás és a kezelés könnyebb, amiért a háta is hálás lesz.

Átmérő:  90 cm
Magasság: 30 cm
Szín: fekete
Anyaga: mosott geotextíl

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Vélemények: 3
János
14.09.2021
Otthoni kertészkedéshez nagyszerű... nem akartam feldúlni a kertemet. Nagyon tetszik!
Kata
16.09.2021
Nagyszerű a kártevők nélküli kertészkedéshez ... még egy növény sem adta fel benne!
Márk
08.09.2021
Nagyon szép termék ... minden házi kertésznek kötelező!
Vélemények