PLANELAUNCH repülőkatapult

42 vásárló értékelései

A PLANELAUNCH csodálatos, ha gyerekeinek vásárolja meg, így elválasztja őket a számítógéptől, és órákon át szórakozást biztosít nekik

15.990Ft 9.290Ft

Rendeld meg még ma, vedd át csütörtökön, Szeptember 30.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 9290Ft/db 2x 9290Ft/db 3x 9290Ft/db

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

MEGMOZGATJA A GYEREKEKET

A szabadban történő mozgás jótékony hatással van a gyermekek testi és lelki egészségére. A szülőknek több időt kellene a szabadban tölteniük a gyerekekkel. A PLANELAUNCH ezért kiváló választás. A gyerekek otthagyják a telefonokat és számítógépeket és órákra kimennek játszani. A gyerekek megtanulják, hogyan indítsák el és irányítsák a repülőgépeket. Segíthet a kisebbek a mozgásfejlődésében, a gondolkodási képességek fejlesztésében, valamint javítják a kéz-szem koordinációt, a megfigyelést és az irányérzéket.

KÖRNYEZETBARÁT ANYAGBÓL, EGYSZERŰ HASZNÁLAT

A PLANELAUNCH EPP polimer anyagból készül, könnyű, rugalmas és ütésálló. A terméket tesztelték, és gyermekek számára is biztonságos. Még akkor is teljesen biztonságos, hogy éppen eltalálják egymást vele a gyerekek. Könnyen összeszerelhető, nincs szükség akkumulátorra, mindig játékra kész.

Minden korosztály számára – nemcsak a gyerekeknek az egész családnak kiváló szabadtéri szórakozás biztosít, például kertben, tengerparton, réten, udvarban, parkban stb. Elősegíti a jó gyermek-szülő kapcsolat kialakítását. A gyerekek együtt játszhatnak vele. A gyerekeket beszélgetésre és a játék megosztására tanítja játék közben és még új barátokat is szerezhetnek.

Mit tartalmaz a csomag?

  • Repülőkatapult * 1
  • Kis repülőgép * 4

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Vélemények: 3
Mihály
01.01.1970
Nagyon jó játék!
Pál
01.01.1970
A gyerekeim imádják, és egész nap kint játszanak, mióta megvettük !!
Robi
01.01.1970
Remek játék!
Vélemények