PILLOSACK játssz párna és meglepetés alvózsák

51 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

A PILLOSACK 2-8 éves gyermekek számára készült.  Szabványos méret: 134 cm L x 50 cm W

17.990Ft 11.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Március 3.!
Kiürítés
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 11990Ft/db 2x 9592Ft/db 3x 8393Ft/db
Termék 1
1592771

Allat:
Cápa
Kutya
Egyszarvú
Termék 2
1592771

Allat:
Cápa
Kutya
Egyszarvú
Termék 3
1592771

Allat:
Cápa
Kutya
Egyszarvú
Pillanatnyilag 14 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Boldog gyerekek, boldog szundítás

 • Meleg, hangulatos és megnyugtató
 • Vigye magával bárhová
 • Tökéletes pizsamapartikhoz
 • Biztonságos és könnyen használható cipzár
 • Ösztönzi a gyermek fantáziáját
 • Támogatja a növésben levő gyermeke függetlenségét
 • Megkönnyíti az alvás idejét és az alvást a szülők számára
 • 3 imádnivaló állati figura közül választhat
 • Pillanatok alatt alvászsákká alakul
 • Tökéletes párna játékidőhöz, mesemondáshoz és akár tanulmányi időhöz is
 • Gépben mosható
 • Puha és kényelmes

Az aranyos párnától az alvásidő-haverig

A legtöbb gyermek ellenáll a szunyókálásnak. A világ tele van olyan csodálattal, hogy nem akarnak lemaradni egy pillanatig sem. Vannak játszható játékok, barátok, akikkel szórakozni lehet és felfedezni. Ez nem könnyű azoknak a szülőknek, akik szeretnének megbizonyosodni arról, hogy növésben levő gyermekük alszik-e.

Miért ne tenné az alvási időt szórakoztatóvá, amelyet gyermeke élvezni fog? A PILLOSACK aranyos játékpárnának tűnik, de sokkal több! Ez az imádnivaló pihe-puha párna megnyílik, hogy lágy alvászsákká váljon, amelybe belebújhatnak, amikor eltávolodnak az álomvilágba. Gyermeke imádni fogja a szunyókálást egyedül, testvérekkel vagy barátokkal.

Minden gyerek imádja ezt a PILLOSACK-ot. Képzelje el, mennyire meglepett lesz gyermeke, amikor megrántja a lábát, és az aranyos állatarca teljes hosszúságú testté és hangulatos alvászsákká alakul át! Válasszon több állat figura közül.

A személyiséges játékpárna

Ami a gyerekeit illeti, a biztonság a legfontosabb szempont. A PILLOSACK egy plüss párna, puha belső alvózsákkal, így nem tartalmaz laza részeket vagy bonyolult műveletet. 100% -ban biztonságos a 2–4 éves gyermekek számára, és még autonómiájukat is támogatja. Csak húzza ki a párnát, tegye be belsejébe, és húzza össze úgy, mint egy hálózsáknál.

A PILLOSACK szórakoztató játéktárs is lehet a gyermeke számára. A sűrű, prémium minőségű párnázással a párna tökéletes arra, hogy gyermeke pihenjen a mesemondás, filmnézés vagy barátokkal való játszás alatt. Az aranyos állatszemélyiség belevarrva, a gyermek fantáziajátékának is része lehet. A PILLOSACK szintén hatékony házi segítő – ha szórakoztató karakterpárnán, vagy mellette ülnek, a tanulmányi foglalkozások sokkal szórakoztatóbbak!

Könnyű felhúzni és cipzározni

A PILLOSACK tökéletes játékpárnává alakítja át a puha alvászsákot, egy pillanat alatt. Egyszerűen húzza meg a lábát, és –– meglepetés! –– gyermekének biztonságos és kényelmes helye van mély álomba merülni.

A PILLOSACK biztonságot nyújt a gyermekének a sötét vagy félelmetes álmaitól való félelmétől is. Mivel aranyos, szelíd állatkarakter, gyermeke úgy fogja érezni, hogy van barátja, akit bárhová elvihet. A PILLOSACK tökéletes az első alváshoz egy barátja házában. Biztonságot kelt, és könnyen hordozható. Vigye kempingbe, a nyári házikóba, vagy családi vakációkra is!


Minden korú gyermekeknek

Nevetni fog, amikor meglátja gyermeke új szerelmét az alvási idő iránt! A PILLOSACK 2-8 éves gyermekek számára készült. Szabványos méret: 134 cm L x 50 cm W.

A rendelés egy PILLOSACK-ot tartalmaz, a kiválasztott figurával: sárga kutya, rózsaszín unikornis, szürke cápa.

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Vélemények: 3
S Dóra
19.02.2021
Aranyos kivitelezés és nagyon puha anyagok. Még mindig jó könnyű használatra, unokám pedig izgatottan használja.
M Eszter
02.02.2021
Ez egy nagyon kreatív hálózsák. Nem tudom megmondani, hogyan működik a szabadban, mert ezt kisbabám takarójaként használom. Használatomhoz nagyon jól sikerült, könnyen beállítható, puha és elég hosszú.
L Enikő
31.01.2021
Születésnapi ajándéknak vettem 3 éves unokámnak és imádta! Szép, puha és könnyű neki belebújni! Nagyszerű születésnapi ajándék!
Vélemények