NOTESHRED Vezeték nélküli gitár adó-vevő

46 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

Bemutatjuk a NOTESHRED-et – egyszerűen csatlakoztassa az adót a gitárjához és a vevőt az erősítőjéhez, és kezdjen el szabadon pengetni!

16.990Ft 10.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Július 28.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 10990Ft/db 2x 10990Ft/db 3x 10990Ft/db
Pillanatnyilag 15 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Szeretne vezeték nélkül gitározni?

Bemutatjuk a NOTESHRED-et – egyszerűen csatlakoztassa az adót a gitárjához és a vevőt az erősítőjéhez, és kezdjen el szabadon pengetni!

LENYŰGÖZŐ HANGMINŐSÉG

A NOTESHRED digitális vezeték nélküli technológiával rendelkezik, kiváló hangminőséget biztosít. A teljes spektrumú 20 Hz – 20 kHz-es frekvenciát lefed. A gitár hangját kiváló részletességgel és kevesebb mint 6 ms késleltetéssel hallhatja vissza. A 24 GHz-es ISM-sávban üzemel a kristálytiszta átvitel érdekében, és tiszta 24-bites Relay funkcióval rendelkezik az optimális vezeték nélküli hangminőségérdekében.

INTELLIGENS AUTOMATIKUS PÁROSÍTÁSI TECHNOLÓGIA

A NOTESHRED teljesen plug-and-play! Intelligens automatikus párosítási technológiával rendelkezik, minimális konfigurációt igényel. Támogatja továbbá 4 eszköz egyidejű működését!

NAGY HATÓTÁVOLSÁGÚ HASZNÁLATRA KÉSZÜLT

A NOTESHRED a zenélés közbeni szabadságot támogatja. Akár 45 méterrel távolabb is ugyanazt a kristálytiszta hangminőséget biztosítja!

HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ LÍTIUM AKKUMULÁTOR

A beépített 3,7 V-os 600 mAh-s újratölthető lítium akkumulátor akár négy órányi megszakítás nélküli zenét biztosít. Ha eljött az újratöltés ideje, egyszerűen csatlakoztassa az adót és a vevőt a NOTESHRED kettős töltőjéhez mindkettő egyszerre tölthető!

A CSOMAG TARTALMA

  • 1 x Jeladó
  • 1 x Vevő
  • 1 x USB-töltőkábel
  • 1 x Használati útmutató
  • 1 x Tok

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Vélemények: 3
P. László
03.07.2021
Nem gondoltam, hogy jól fog működik, de kipróbáltam és le vagyok nyűgözve. Nem csak a hatótávolsága jó, de az akksija is jól bírja, a hangminősége is kiváló!!!
F. János
29.06.2021
ez a noteshred egyszerűen csodálatos. Az akkumulátor 8 órán át tartott, és a távolság nem jelent problémát neki. Tényleg tudja a 45 méteres távolságot!
V. Levente
23.06.2021
A facebookon találtam rá és gondoltam teszek vele egy próbát. IMÁDOM! A hatótávja eszméletlen... Egy vastag falú házikóban lakom, de még az emeleten is tudok játszani. Az árához képest nagyon jó. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Vélemények