Mini asztali foci játék LUNITUC

49 vásárló értékelései Nagy kereslet!

A tökéletes társasjáték gyerekeknek!

Megjegyzés: A termék színe kissé eltérhet a képtől a különböző modellek miatt.

13.990Ft 8.490Ft

Rendeld meg még ma, vedd át kedden, December 1. !
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 8490Ft/db 2x 6792Ft/db 3x 5943Ft/db
Pillanatnyilag 16 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

ELŐNYÖK:

  • Asztali futball játék, elasztikus, egyedül is használható, egyszerű kezelhetőség, praktikus Nincs helybeli korlátozás, sport beltéri termékek.
  • Ez enyhíti a szemgolyó lencséjének feszültségét . Egyszerű és praktikus, és bárhol és bármikor asztali focit játszhat.
  • Növelje a családtagok szórakozását és növelje a családtagok érzéseit a játékban, különös tekintettel a Nagyszülők-gyerekek kapcsolatára.
  • A gyermekek és az idősek reakciósebességének gyakorlása érdekes verseny lehet. Gyakorolja a reakcióképességet, a koncentrációt.
  • Tegye a gyermekek növekedését egészségesebbé és töltsenek el kevesebb időt az elektronikus termékekkel való játékkal.

Adatok:

    • Alapanyag: ABS műanyag

A csomag tartalmazza:

    • 1 × asztalifoci játék

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Vélemények: 3
Gergő
16.11.2020
Nagyon élveztem ezt a flipper focimeccsemet a kistestvéremmel!
Nóra
17.10.2020
A 7 és 5 éves unokák őrültek lettek a játék során! Órákig szórakoztatja őket
Margó
22.10.2020
Ez a beltéri asztali játék nagyon jól felépített és könnyen használható a gyerekek számára. Az unokám nagyon izgatott volt, és az összes barátja is élvezi. Jó szemtől szembeni interakció gyerekeknek !!
Vélemények