LIDY táncoló láma

69 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

A LIDY akár 3 dalt is képes elénekelni, amelyek gyorsan fülig jutnak. Kacsintva és mozgatva a fejét, az egész család és barátok táncolni fognak – csak ki lesz a tánccsata győztese; Egyszerűen nyomja meg a gombot a kezdéshez!

14.690Ft 9.690Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Március 10.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 9690Ft/db 2x 7752Ft/db 3x 6783Ft/db
Pillanatnyilag 15 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

RÉSZLETEK

Az egész család imádni fogja a LIDY-vel való táncolást és szórakozást.

LIDY három fülbemászó dalt tud, amelyeket együtt énekelhetünk vele. Robotos fenékrázó táncmozdulata és fejpörgetése szórakoztatóvá teszik a család és a barátok számára – na de ki nyeri meg a tánccsatát? A kezdéshez egyszerűen nyomja meg a gombot!

A készlet tartalmazza a LIDY-t, valamint egy használati utasítást.

Az elem nem tartozék.

3 éves és idősebb gyermekek számára alkalmas.

TULAJDONSÁGOK

  • Kor: 3 – 10 év
  • Szükséges elemek: 4 x AA (nem tartozék)
  • Biztonsági információk: Nem alkalmas 36 hónapon aluli gyermekek számára

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

A termikeinkre 2 év jótállás van. Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a HS plus d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Vélemények: 3
Kriszta
04.03.2021
A 8 éves gyerekem imádja, vele együtt táncol és rázza a fenekét. 3 fülbemászó dal közül választhatunk. Az én 1 éves gyermekem nagyon élvezi, ahogy a lámajáték táncol és forog. A pasztell színek nagyon szépek, ez egy egyedülálló szórakoztató játék.
Boglárka
31.01.2021
Annyira szórakoztató mindenkinek a felnőttektől a legfiatalabbakig. Az új dalok nagyon vidám, jó hangulatúak, amelyekre mindannyian táncra perdültünk. A pasztell szivárvány bundája nagyon puha!
Eliza
29.01.2021
LIDY nagyon vicces és szórakoztató. A gyerekek viccesnek tartják, ahogy a fenekét rázza és forog a feje. LIDY 3 vidám és szórakoztató dalt játszik, miközben rázza a fenekét.
Vélemények