Kültéri úszó vízi függőágy WATERZEN

65 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

A kényelmes és stílusos vízi függőágynak egy háló középső ülése van amely részben merülést és hűtést biztosít, miközben a fej / nyak támasz biztosítja a tökéletes pihenést.

Szín: kék, piros, sárga, rózsaszín (véletlen)

A CSOMAG TARTALMA:

12.490Ft 7.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Július 28.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 7990Ft/db 2x 7990Ft/db 3x 7990Ft/db
Pillanatnyilag 13 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Élvezze a hűvös nyárat egy ilyennel!

A kényelmes és stílusos vízi függőágynak egy háló középső ülése van amely részben merülést és hűtést biztosít, miközben a fej / nyak támasz biztosítja a tökéletes pihenést. Úgy tervezték, hogy kissé a víz felszínén tartsa, így hűvös és kényelmes marad még a legforróbb napokon is.

FŐ JELLEMZŐK:

NAGYON KÖNNYEN TÁROLHATÓ – A vízi függőágy összecsukható és kompakt. Gyorsan és egyszerűen felfújhatja és leeresztheti a vízi függőágyát. Csak tekerje fel a könnyű tárolás érdekében, vagy hordozza körül, amikor szükséges. Elviheti magával az utazásra.

HELYEZZE KÉNYELMBE MAGÁT- Lehetővé teszi a test közepének, hogy lehűtse, úgy hogy a vízbe áztathassa magát, miközben a fejét és térdét úszva tartja. Lebeg a vízen, napsütésben csillog, érezze a hűvös világot, élvezze és pihenjen ebben a csodálatos pillanatban.

TÖKÉLETES FELNŐTTEKNEK ÉS GYEREKEKNEK – Mérete 130 X 73 cm. Ez a medence úszó ergonómikus kialakítású, és puha, prémium minőségű nylonnal van bevonva. Rengeteg támogatást és rengeteg kényelmet kínál.

REMEK TEHERBÍRÓ KÉPESSÉG – Nem kell aggódnia a súlykorlát miatt, 200 kg-ot képes kezelni.

ADATOK:

  • Szín: kék, piros, sárga, rózsaszín (véletlen)
  • Méret: kb. 130 x 73 cm
  • Terhelési súly: 200 kg

A CSOMAG TARTALMA:

  • 1 x Vízi függőágy WATERZEN

MEGJEGYZÉS:

Ez nem életmentő eszköz – mindig tartsa szem előtt a gyermekeket, gyorsan és könnyen elérhető helyen, amikor önnel vannak a vízben!

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Vélemények: 3
Kasszandra
07.07.2021
Micsoda ragyogó ötlet! Elvittem vakációra, beraktam a bőröndömbe, nem probléma. Nagyon kényelmes és nagyon meleg éghajlatban lehűti az embert.
Abigél
27.06.2021
Egy könnyű, de erős medence úszót kerestem, amely nem volt olyan csúnya műanyag, és ez hozzám ragadt.
Margó
20.06.2021
A családom szereti ezeket, és köztünk van öt is belőllük! Kiválóak az ülő helyzetben történő lebegéshez, mert pihenheti a karját, és egyensúlyozhatja italát a karján is.
Vélemények