HOTBAG Vészhelyzeti termál kempinghálózsák

46 vásárló értékelései

A túlélés nélkülözhetetlen kelléke, főleg télen. Biztosítja a sürgősségi túlélést és megakadályozza a hipotermiát igényes téli körülmények között.

10.990Ft 6.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át csütörtökön, Szeptember 30.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 6990Ft/db 2x 5592Ft/db 3x 4893Ft/db

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Életet menthet ezzel a túlélőfelszereléssel, különösen télen Életet menthet, valamint megakadályozza, hogy megfázzon a kiszámíthatatlan időjárásban.

Mindig legyen felkészült a HOTBAG segítségével! Megmentheti a saját és mások életét, ha önnél van ez a felszerelés. Táborozás, túrázás, városnézés közben és az autójában is legyen Önnél a HOTBAG.

Ne akarjon enélkül a vészhelyzeti felszerelés nélkül maradni, ugyanis a hipotermia 5 perc alatt beállhat. A hipotermia szív- és légzésleálláshoz, így halálhoz vezethet. Hipotermiát hideg és hideg vízbe merülés okozhat.

Ez a felszerelés nagyon egyszerű, kis méretű és különöse hatékonyan tartja vissza a testhőt a hipotermia elkerülése érdekében.

JELLEMZŐK:

A HOTBAG az egyik legjobb túlélőfelszerelés.

 • Nagyon meleg: Képes a testhőmérséklet 90%-át visszatükrözni és a legkegyetlenebb hidegben is melegen tartani. Plusz egy másik hálózsákba bújtathatja, és akár 20 fokkal megemelheti a hőértékét!
 • Víz- és szélálló: Hatékony védelmet nyújt az elemektől, az esőtől és a széltől is. Más vészhelyzeti hálózsákokkal ellentétben minden varrata ragasztott, így áthatolhatatlan akadályt képez ön és a gyilkos körülmények között.

 • Szuper tartós: Speciális hővisszaverő Mylar anyaggal vonták be. Ez az anyag rugalmas, szakadásálló és tartós. Több alkalommal is használható, mindig számíthat rá.
 • Szuper könnyű és kompakt: Ha túlélésről van szó, a könnyebb mindig jobb. Ha csak 150 g-ot nyom, elfér a tenyerében és nem fogja lehúzni a hátizsákot sem.
 • ​ Nagyon egyszerűen használható: A vészhelyzetben nincs idő bonyolult túlélőfelszerelésekkel bajlódni. Annak ellenére, hogy könnyű és alig foglal helyet, 210 cm hosszú és 90 cm széles. Ha túlélésről van szó, sokat számít, hogy nagyon könnyű ki- és beleszállni.

Ha nem tudja, hogy a következő utazása meddig tart majd, jobb a táskájában tudnia. Könnyű, kis méretű és az egész testet melegen tartja. Használható szabadtéri és az autóban történő alváshoz is.


Mind a külseje, mind a bélése kiváló minőségű PE-ből készült. A kiváló minőségű PE anyagának köszönhetően a test által kibocsátott hőt visszatükrözi, és melegen tart egész éjszaka még akkor is, ha a csillagok alatt kell aludnia.

A hálózsák egy univerzális méretű, téglalap alakú, és bárki könnyen elfér benne. 195 cm magas és 145 kg testsúlyú vásárlónk is volt. Ha azon tűnődik, hogy el fogok-e férni benne… A válasz egyértelműen igen. Az élénk narancssárga színének köszönhetően vészhelyzet esetén könnyen észrevehetővé válik.

Miért éri meg megvenni?

  1. Ha biztonságban szeretné tudni magát a szél és az eső ellen
  2. Ha szeretné megvédeni magát a vadon első számú veszélye ellen – a hidegtől
 1. Ha szeretne természetet járni, de azt is kellemesen
 2. Ha Ön is úgy gondolja, hogy az első a biztonság

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Vélemények: 3
K. Zoltán
08.09.2021
Vészhelyzet esetére vettem, ilyen áron kár lett volna nemet mondani rá. Visszatartja a testhőt plusz szélálló és esőálló is. Nem olyan hangos mint más ilyen hálózsákok. Úgy tűnik, hogy gumi műanyaggal van bevonva, amitől csendes. Mindenképp rendelek még ajándékba a kirándulásokat kedvelő ismerőseimnek
L. Mihály
31.08.2021
Vészhelyzetben nagyon jól jön. Különösen rossz idő esetén lehet hasznos. A mérete és az ára miatt rendeltem. Az autóink vészhelyzeti táskájában tartom. Kempingezéshez és kirándulásokhoz is kiváló.
Hanna
19.08.2021
Kiváló.
Vélemények