Fültisztító endoszkóp CLEANHEAR

64 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

Nagyfelbontású kamerával megvizsgálhatja a fülét, és könnyen eltávolíthatja a felesleges viaszot!

12.490Ft 5.390Ft

Rendeld meg még ma, vedd át hétfőn, Június 21.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 5390Ft/db 2x 5390Ft/db 3x 5390Ft/db
Pillanatnyilag 12 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

 width=

EGYSZERŰ ÉS KIELÉGÍTŐ

Használja a nagy felbontású kamerát, hogy belenézzen a fülébe, és könnyedén kinyerje a fülviaszt! Négy különféle extrakciós tipp tartozik a különféle fülviasz-típushoz (olajos, nedves, kemény, normál).

 width=

BIZTONSÁGOS ÉS SOKOLDALÚ

A fül endoszkópunk biztonságos többszörös felhasználásra is – tisztítsa meg antibakteriális törlővel. Használja füléhez, szájához, orrához és máshoz!

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Vélemények: 3
Dénes
04.05.2021
Nagyon jó, ha a gyerekek fülébe szeretne nézni. Néhány percnyi egyszerű beállítás után kristálytiszta képet kaphat.
Sára
03.05.2021
Nagyon tetszett ez a gép. Képeket tudtam küldeni az orvosomnak, és ő elmondta nekem, mit kell tennem, ahelyett, hogy elmennék az irodájába. Nagyon könnyű használni és látni vele! Szeretem!
Tibor
17.04.2021
Az otoszkóp tökéletesen működött. Nagyon sok fülviasz rakódik le a fülemben, és évente kb. kétszer kell öblíteni, és ezzel az eszközzel otthon meg tudom csinálni, a klinikán kívüli időmegtakarítás mellett. A kép nagyon tiszta volt, a fénynek 3 beállítása van, és szuper fényes. Nagyszerű termék, nagyon ajánlom.
Vélemények