FORTKID Várépítő készlet gyermekeknek

44 vásárló értékelései

Hagyja, hogy gyermekei a játszószobájuk építészévé váljanak.
51 botot és 36 labdát tartalmaz.

14.490Ft 9.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át csütörtökön, Szeptember 30.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 9990Ft/db 2x 9491Ft/db 3x 8991Ft/db

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Hagyja, hogy gyermekei játszószobájuk építészeivé váljanak

51 rudat és 36 golyót tartalmaz

Ha gyermekként felhőkarcoló, rakéta vagy piramis építéséről álmodozott, most megteheti! A FORTKID egy egyedülálló építő készlet, amellyel a gyermekek bármit elkészíthetnek teljesen nulláról indulva. A sokoldalú rudakat gerendaként és a golyókat csatlakozókként használva bármit megépíthet, legyen szó bonyolult erődökről, barlangról, játéksátorról, rakétáról, házról, igluról, hercegnővárról, alagútról vagy bármi másról. Hozza létre saját játszóterét, ahol minden csupa móka lesz!

Építsen, játsszon, szedje szét és kezdje elölről, a FORTKID mindig izgalmas szórakozást fog nyújtani a gyermekének. Itt az ideje, hogy megépítse első erődjét, takarja le egy takaróval és indulhat a játék!

JELLEMZŐK:

  • Az építészet csúcsa – Engedje szabadjára kreativitását, és elkészítheti akár a legbonyolultabb szerkezeteket és tárgyakat. Építsen barlangot, sátrat, rakétát, házat, iglut, hercegnővárat, alagutat, indián sátrat, kalózhajót és bármit, amit szeretne. Csak tegyen rá egy takarót és már kész is a rejtekhely.
  • Végtelen kreativitás és képzelőerő – Tökéletes kreatív játék 2-3 vagy annál több gyermeknek. A gyerekek együtt tervezik meg és oldják meg a problémákat, a különböző kreatív szerkezetek megépítése során
  • Készítse el saját királyságát – Vegye át az irányítást a saját szobájában! Építse meg a 87 darabból álló hatalmas erődöt, és élje igazi királyként napjait!
  • Gondolja újra a játszóterét – A játékkal töltött idő most még vonzóbb, mint eddig, hiszen bonyolult szerkezetekkel játszhat. A FORTKID mindig a játék középpontjában áll!
  • Rengeteg alapanyag, hogy még többet hozhasson létre – 51 rúd és 36 gömbcsatlakozó található benne.

Nincs olyan építészeti mestermű, amelyet a gyerekek ne tudnának majd újrateremteni. A játszótér állandóan máshogy fog kinézni a FORTKID-dal.

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.