FLIPSLEEP Sokoldalú alváspárna

65 vásárló értékelései

Kifejezetten kialakított párna az optimális fej-, nyak- és válltámasz érdekében.

Szin: Fehér

11.290Ft 6.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Szeptember 29.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 6990Ft/db 2x 5592Ft/db 3x 4893Ft/db

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

TERMÉKLEÍRÁS

 • Az a kényelmetlen párna egész éjjel fent tartja? Összecsukja, megforgatja és bolyhosítja, de soha nem teljesen megfelelő? Többé nem kell aggódjon, most itt van a FLIPSLEEP, egy vastag párna, amely olyan formájú, mint egy kis marék tojás, amelynek közepén mélyedés van a feje számára, ami igazán kényelmes

FŐBB JELLEMZŐK

 • Puha és kényelmes kiegészítő párna
  A FLIPSLEEP használatával nagyobb valószínűséggel fogja úgy érezni magát, mintha egy kényelmes puha felhőre tette volna a fejét, a nyakát és a vállát éjjelre.
 • Támogató tojáshorony kialakítás
  A közepén lévő horony az alváshoz ideális magasságban tartja a fejét és a nyakát. Eközben a hornyot körülvevő magasabb görbék segítenek abban, hogy a feje és a nyaka ebben az ideális helyzetben maradjon, így nem ingadoznak, nem merevednek vagy fájnak.
 • Lélegző, a hűvös és száraz alváshoz
  Ez a FLIPSLEEP olyan jól szellőző, hogy nem lesz tőle forró és izzadt alvás közben. Előfordulhat, hogy nem érzi sürgősen a zuhany alá való ugráskényszert és a felesleges verejték lemosását, ha eddig ezt tette.
 • Bármely alvási helyzethez illik
  Nem szükséges, hogy a hátán maradjon, mivel a párna alkalmas az oldal- és a hasonfekvőknek is. Miután lefeküdt és kiválasztotta alvási helyzetét, a párna kezd finoman illeszkedni a fej és a felsőtest alakjához.
  Feküdjön le mély alvásért
  A FLIPSLEEP körülfogja és megtámasztja a fejét és a nyakát azáltal, hogy egyenletesen eloszlatja a testrészek súlyát az egész párnán. Gyakorlatilag minden alvó számára növeli a kényelem szintjét alvás közben, és ezáltal elősegíti a nyugodt alvást.

FELHASZNÁLÁSI MÓDOK

 1. Tegye egy párnahuzatba;
 2. Helyezze a párnát az ágyára;
 3. Feküdjön le, és helyezze a fejét a közepén lévő kerek mélyedésbe.

TULAJDONSÁGOK

 • Anyaga: pamut + hab részecske
 • Termék súlya: 242G
 • A termék mérete (H x Sz x M): 48 × 30 × 13 cm
 • Csomag tartalma: 1 × FLIPSLEEP alvópárna

FIGYELEM

 • A kézi mérések miatt előfordulhatnak kisebb méretbeli eltérések.
 • A különböző kijelzők és fényhatások miatt a termék színe némiképp eltérő lehet a képen láthatótól.
 • Kézi mosás 30 ° C-on! A mosógépben való mosás csak védőzsák használatával lehetséges, amelybe a párnát helyezik.

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Telepítse le a termék utasítását (.pdf)
Vélemények: 3
Erik
25.09.2021
amikor először megkaptam és kicsomagoltam a párnámat, csalódtam, mert lapos volt, ezért félredobtam, később este lefeküdve megláttam a párnát, és felfújt és tökéletes volt, csak azt mondhatom, hogy ezt a párnát használtam már hetek óta, és még soha nem aludtam jobban !!
M. János
14.09.2021
Ez a párna nagyon jó. A nyaki problémákkal küzdő emberek kipróbálhatják, mert nekem például a nyaki csigolyám nem túl jó. Gyakran szédülök és zsibbadok, ezért ezt a párnát választottam. Ha nem alszom rendesen, nem tudok aludni egész éjjel. Napközben a teljes személyem transzban van. Amióta megvettem ezt a párnát, éjjel egész jól alszom.
Klára
28.07.2021
Nagyon minimális szag, amely gyorsan elmúlt. Először az első este használtam, és nem gondoltam, hogy tetszik, de a következő éjszaka úgy tűnt, hogy jobban megnagyobbodott. 2-3 napnak kell eltelnie ahhoz, hogy teljesen "felfújódjon", miután vákuumban lezárták a szállításhoz. Nagyon örülök most, az 5. éjszakán, és nem tudom, hogyan éltem nélküle!
Vélemények