FLAMEOVER tűzálló takaró

64 vásárló értékelései

Méret: 1,2 x 1,2 m

12.990Ft 9.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át csütörtökön, Szeptember 30.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 9990Ft/db 2x 9990Ft/db 3x 9990Ft/db

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Készüljön fel a vészhelyzetekre a FLAMEOVER tűzálló takaróval!

Riasztó tény:  A lakástüzek 48%-a a konyhából ered

Az egyik legfontosabb döntés saját és családja biztonsága szempontjából az, ha FLAMEOVER tűzálló takarót tart konyhájában. Ez egy olyan beruházás, amellyel megmentheti családját és több százezer forintos javítási költséget spórolhat meg.

Sokkal jobb lesz a főzés azzal a tudattal, hogy felkészült a vészhelyzetekre.

 • Másodpercek alatt használható – A FLAMEOVER nagyon könnyen használható, mivel nem igényel hivatalos képzést, és bárki használhatja, legyen az felnőtt vagy gyermek.
 • Biztonságos tűzoltás – Hegesztési próbával vizsgált üvegszálas anyagból készült, amely 550 Celsius-fokig ellenáll.
 • Nincs szükség karbantartásra – Mindig használatra kész és bombabiztos: nincs lejárati ideje, nem hibásodhat meg, és nem kell évente karbantartani.
 • Könnyű tisztítás – Használat után nincs rendetlenség, és a hőhatás ellenére is környezetbarát, és nem bocsát ki mérgező füstöt.
 • Többször használható – Elég tartós, így akár többször is használható, de kérjük, vizsgálja meg a takarót használat után. Ha bármilyen sérülést észlel, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.
 • A halálos hő blokkolása – A takaró egyik legnagyobb előnye, hogy kimenekülhet a tűzből, ha maga köré tekeri, így akadályként szolgál a tűz elől való menekülés során; csak csavarja maga köré a takarót, és meneküljön biztonságos helyre.

Amikor legközelebb felveszi a kötényét, gondolja át, hogy mi a konyhai tűz eloltásának leggyorsabb és legbiztonságosabb módja!

A tűzben az a legrosszabb, hogy mennyire kiszámíthatatlan lehet. Az egyik pillanatban azt gondolja, hogy kézben tartja a dolgokat, csak főz a konyhában, a következő pillanatban pedig a tűz továbbterjed más anyagokra, így a falak és a mennyezet is kigyullad.

Ha Önnel is előfordul ez a jelenség, szüksége lesz egy olyan eszközre, amivel elolthatja, mivel a tűz gyorsan továbbterjed, így akár testi épségét és házát is veszélyeztetheti. Erre nyújt megoldást a FLAMEOVER tűzoltó takaró.

Minden tűzoltó azt javasolja, hogy legyen egy tűzoltó takaró az otthonában!

Gyakran természetesnek vesszük a tüzet, mivel megszoktuk, hogy csak annyira ég, amennyire szeretnénk, de ha például olajat önt a lángokra, és baleset történik, jobb, ha van valami a közelben, amivel el tudja oldani, ha nem szeretné, hogy az egész ház leégjen.

Ezekben az esetekben egy tűzálló takaró tökéletes választás. Nemcsak költséghatékony és könnyen használható, de mindig számíthat rá.

Ajánlott fejenként egy takaró beszerzése. Csak egyszer kell megvenni, és életeket menthet, valamint óriási költségeket spórolhat meg vele.

Tűzbiztonsági információk

 • A tűz GYORSAN terjed! A kisebb tüzekből kevesebb, mint 30 másodperc alatt hatalmas tüzek lehetnek. Csak néhány perc kell ahhoz, hogy sűrű fekete füst halmozódjon fel egy házban, vagy lángba boruljon.
 • A tűz FORRÓ! A lángokban a hő jelenti a legnagyobb veszélyt. A tűz hőmérséklete a padló szintjén 100 fok lehet, szemmagasságban pedig akár 600 fok! Ennek a rendkívül meleg levegőnek a belélegzése megégeti a tüdejét, és a ruhákat a bőrére olvasztja.
 • A tűz SÖTÉT! A tűz először fényes, de hamar fekete füstöt, majd teljes sötétséget eredményez.
 • A tűz HALÁLOS! A füst és a mérgező gázok több embert ölnek meg, mint a lángok. A tűz mérgező gázokat eredményez, amelyektől zavarodott és álmos lesz. A tűz okozta halálesetek legfőbb oka a fulladás, amely 3:1 arányban haladja meg az égési sérüléseket.

HOGYAN MŰKÖDIK?

 • Könnyen használható
  Csak vegye elő a tűzálló takarót, hajtsa szét, és óvatosan dobja a tűzre. Gyors, egyszerű, és hamar elolthatja vele a tüzet.

 • Oltsa el a tüzet
  Tegye a takarót a tűzre, és oltsa el másodpercek alatt! A védelem érdekében a kezét mindenképpen tartsa a takaró mögött.

 • Kapcsolja ki a hőforrásokat
  Miután a takarót a lángokra tette, kapcsolja ki a hőforrásokat. Ez csökkenti a tűzoltás idejét.

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Vélemények: 3
M. Dorottya
09.09.2021
Az egyik serpenyőm kigyulladt, és ezzel a takaróval oltottam el a tüzet. A képen a már használt takaró látható. A takaró nélkül a tűz továbbterjedt volna a szekrényekre, és az egész konyha leégett volna. Most rendeltem még egy párat a gyerekeimnek is.
Máté
13.08.2021
A konyhába vettem ezt a tűzálló takarót, mivel gáztűzhelyünk van. Jó minőségűnek tűnik, és valószínűleg nem kell többet vennem, hacsak nem kell használnom!
Márk
28.07.2021
Egy kisebb konyhai tűz során a mikró alja kigyulladt. A kigyulladás és az eloltás között körülbelül 90 másodperc telt el, mert csak álltunk, és nem tudtuk, mit csináljunk... Ha tudtam volna, hogy létezik ilyen takaró, csak rádobom, és kész. Most már késő, de mindenképp érdemes egy ilyet beszerezni!
Vélemények