EDGELINE asztalos vonalzó és szögmérő

44 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

Az új EDGELINE egyszerűbbé teszi az életét azáltal, hogy körbetekeri a készlet szélét, és mindkét oldalon pontos mérleget ad.

13.990Ft 9.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Július 28.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 9990Ft/db 2x 9990Ft/db 3x 9990Ft/db
Pillanatnyilag 11 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

Korlátozott számban elérhető!

Az új EDGELINE megkönnyíti az életét, mivel mindkét oldalán rendkívül pontos mérések végezhetők vele.

Még a legképzettebb asztalosnak is nehézséget jelent a szögek pontos berajzolása nagyobb paneleken. Megpróbálhatja meghosszabbítani meglévő szögmérőjét, de minél több darabból áll, annál nagyobb eséllyel lesz pontatlan.

Legújabb precíziós vonalzóink páratlan pontosságot biztosítanak a barkácsmunkákhoz. Csak állítsa a fejet a kívánt szögbe, majd húzzon egyenes vonalat. A fej 0° és 70° között állítható, és 5°-onként (plusz 22-1 / 2° és 67-1 / 2°) stabilan lett rögzítve, hogy pontos referenciaszöget és hosszúságot biztosítson Önnek. A hosszúság 25 cm, 37 cm vagy 50 cm lehet. Nincs még egy olyan szögmérő, amivel ilyen sokféle szög berajzolható.

Az EDGELINE titka a precízen megmunkált középső lyukakban és a rugós, pontos rögzítőcsapban rejlik, amely ezekbe illeszkedik. A csap a helyére pattan, és biztos lehet benne, hogy ott is marad.

Ez eszköz akkor is kiváló választás, ha nem ferde vonalakra van szüksége. A vonalzó ugyanazt a „fűrészfogas“ kialakítást alkalmazza, amely új asztalostermékeinkben megtalálható. A vonalzó mentén 15 mm-enként van egy rovátka. Csak helyezze a ceruzát a rovátkába, és csúsztassa el a fejet a panel széle mentén, hogy tökéletesen párhuzamos vonalat kapjon.

Az EDGELINE kampós vonalzóként is használható, így pontos referenciát ad az anyag széléről. A vonalzó mindkét szélén lézergravírozott centiméteres skála található. A teljes beosztás hibahatára ± 0,001 cm. A vékony, szaténnal bevont rozsdamentes acélból készült vonalzó könnyen leolvasható, és minimalizálja a hibalehetőségeket.

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Vélemények: 3
Füzi János
28.06.2021
A varrás, az autókárpitozás mindig nagy fokú precizitást igényel. A vonalzó nagyon erős és stabil, így gyorsan és könnyedén lehet berajzolni a mintákat a kárpitra és a panelekre.
Molnár Tamás
16.06.2021
Tökéletesen megfelel a célnak. Masszív, strapabíró vonalzó. A skála bele van gravírozva az acélba nem csak rányomtatva. Nagyon tartósnak tűnik.
K. Robi
11.06.2021
Megkönnyíti a szögmérést. Masszív vonalzó, nem gagyi.
Vélemények