CRIMMASTER Automata kreppelő hajvasaló

77 vásárló értékelései

17.990Ft 11.990Ft

Rendeld meg még ma, vedd át csütörtökön, Szeptember 30.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 11990Ft/db 2x 11990Ft/db 3x 11990Ft/db

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

RÉSZLETEK

Jelentősen gyorsabb hajformázás az automatikusan forgó hajadagolónak hála. Ideális kreppelt hajstílushoz vagy a haj dúsításához egészen a gyökerektől. Két hőmérsékleti beállítás egészen 230°C-ig – ideális minden hajtípushoz. Hullámos hengerek a kreppelt stílushoz. Automatikus kikapcsolás 1 óra után.

A textúra és a volumennövelés még soha nem volt ilyen egyszerű. Tapasztalja meg a kreppelés új módját a CRIMMASTERREL. Professzionális kreppelő. Másodpercek alatt egységes hajstílus, automatikus hajadagolás a két forgó kreppelőhenger között. Az egyes hullámok intenzitását a hajvasalóra gyakorolt nyomás határozza meg.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

  • Helyezzen kissebb hajtincseket a forgó hengerek közé.
  • Aktiválja a forgó hengereket a hajvasaló összeszorításával. Ügyeljen arra, hogy a hengerek lefelé gördüljenek.
  • A vasaló automatikusan áthúzza a hajat, de a jobb eredmény érdekében érdemes lassan átvezetni rajta.

A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Telepítse le a termék utasítását (.pdf)
Vélemények: 3
T. Márta
18.09.2021
Szeretem :)
Adri
20.08.2021
Nagyon egyszerű a használata. Kezdőként érdemes egy ilyennel kezdeni. Azonnal látható a kreppelés a hajban, csak ritkán kell kétszer átmenni rajta. Az a biztos, ha LASSAN halad lefelé formázás közben, így jobb lesz az eredmény.
Csilla
17.08.2021
A lányaim és én is imádjuk ezt a kreppezőt. Szinte naponta használjuk. Nagyon szórakoztató. Akarok venni még egyet belőle.
Vélemények