CHROMICLENS POLARIZÁLT NAPSZEMÜVEG

48 vásárló értékelései
Nagy kereslet!

A szemüvegek úgy védik a szemet, hogy nem zavarják a színérzékelést. Divatos, négyszögletes dizájnjának köszönhetően tökéletes mindennapi viselet

11.490Ft 8.490Ft

Rendeld meg még ma, vedd át szerdán, Július 28.!
Mennyiség:
TOP VÁLASZTÁS
1x 8490Ft/db 2x 8490Ft/db 3x 8490Ft/db
Pillanatnyilag 7 ember nézi ezt a terméket!

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia

Az átvételkor is fizethet

TERMÉKLEÍRÁS

 • ULTRA-FOTOKRÓM KIALAKÍTÁS
  A CHROMICLENS a napfény és az UV-fény intenzitásától függően sötétíti el a világosszürke lencsét. Ráadásul ezek a szemüvegek úgy védik a szemet, hogy nem zavarják a színérzékelést. Divatos, négyszögletes dizájnjának köszönhetően tökéletes mindennapi viselet

 • UV400 POLARIZÁLT VÉDŐLENCSE
  Ez a napszemüveg három szempontból is jobb, mint az előző generációs napszemüvegek – a beltéri vagy kültéri mozgás során a lencsék automatikusan alkalmazkodnak a megváltozott fényviszonyokhoz. Másodszor, a polarizált lencsék csökkentik a tükröződést és a vakító fényt. UV-védőréteggel rendelkezik a káros UVA/UVB-sugarak ellen

 • SOKOLDALÚ
  A CHROMICLENS hatékonyan szünteti meg a napfény vakító hatását vezetés, futás, horgászat, kerékpározás vagy más szabadtéri tevékenységek közben. Legyen mindig biztonságban!

 • MASSZÍV, KÖNNYŰ ANYAGOKBÓL
  Innovatív anyagokból készült!

 • ÉJJEL-NAPPAL HASZNÁLHATÓ
  A CHROMICLENS szemüvegek speciális fotokróm polarizált lencsékkel rendelkeznek. Sötétben a lencsék világos színűek, hogy fokozzák a láthatóságot, miközben hatékonyan csökkentik a tükröződést. Napközben szűrik az erős fényt, javítják a vizuális élességet, csökkenti a szemfáradtságot, és szabadtéri tevékenységek közben a lehető legnagyobb kényelmet biztosítják a szemnek.

JELLEMZŐK

 • Könnyű cinkötvözetből készült fémkerettel.
 • Az állítható hídnak és a rugalmas karnak köszönhetően rendkívül kényelmes.
 • UV 400-védelem: Napszemüvegünk az UV-sugárzás mindhárom tartományát blokkolja: UVA-, UVB- és UVC-sugárzást, és 100%-ban megvédi az emberi szemet a napsugarak káros hatásaitól.
 • Fotokróm polarizált lencsék: A lencsék csökkentik a víz, az út, a homok vagy a hó felületéről visszaverődő, vakító fényt. Elnyelik az UV-fényt és 99%-ban megszüntetik a vakító fényt.
 •  A lencsék napfényben elsötétednek, de gyenge fényviszonyok mellett világosak.

RÉSZLETEK

ELSZÍNEZŐDÉS-VIZSGÁLATI MÓDSZEREK

Mivel egyes ügyfelek nem tudják, hogyan kell tesztelni a lencse elszíneződését, elmagyarázzuk a folyamatot.
Első módszer:
Kérjük, vigye a napszemüveget napfényre 10-15 másodpercig, amíg elsötétedik. (Ne feledje, fontos, hogy napos időben tegye ezt, ne felhős vagy esős időben)
Második módszer:
Ha UV-fénnyel megvilágítja a napszemüveget, a lencsék elsötétednek.

MEGJEGYZÉS:

 • Kérjük, ne tesztelje az elszíneződést felhős időben vagy beltéren. Ez fontos, hiszen a lencse elszíneződését az UV-sugárzás okozza.


A kiszállítást a Magyar Posta végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.

A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Vélemények: 3
B. Anna
06.07.2021
Nagyon jól néz ki és szuper. Gyorsan kiszállították.
Barna Róbert
03.07.2021
Kellemesen meglepődtem, amikor megérkezett a napszemüveg. Bevallom, nagyon szkeptikus voltam, hogy ilyen olcsón lehet venni jó napszemüveget. De tévedtem. Jól passzol, könnyű és kristálytiszta!
Gergő
13.06.2021
Túrázáshoz vettem ezt a napszemcsit, és nagyon tetszik, hogy ilyen jól lehet látni mindent sötétben is... minden sokkal fényesebbnek tűnik. Ráadásul könnyű és jól illeszkedik.
Vélemények